Новини

Тенденції дизайну спальні, які будуть популярними в 2017 році

Тенденції дизайну спальні, які будуть популярними в 2017 році

Тенденції дизайну спальні, які будуть популярними в 2017 році             Якщо ви плануєте оновити свою спальню, візьміть до уваги останні модні тенденції.             Найперше гасло наступного року: компактність і мініатюрність. Навіть маленькі спальні можуть бути зручними і стильними. Тренди в..

Ліжко з шухлядами

Ліжко з шухлядами

Ліжко з шухлядами               В раціональному розташуванні предметів меблів у приміщенні особливо відчувають потребу малогабаритні міські квартири. У них іноді буває складно помістити хоча б частину гарнітуру. Дуже гостро це питання торкається спальні, оскільки в ній треба розмістити громіздке л..

Зберігання на кухні

Зберігання на кухні

Зберігання на кухні: куди подіти кришки та каструлі             Кожна господиня погодиться, що це кухонне начиння потребує зручного місця для зберігання. І одним із найоптимальніших стане рішення зберігати кришки в невеликій шухляді над самими каструлями.               Практичною є також ідея..

Встановлення та регулювання меблевих петель

Встановлення та регулювання меблевих петель

Встановлення та регулювання меблевих петель             Меблева петля складається з двох частин – кріпильної планки і самої петлі. Кріпильна планка кріпиться на корпус, петля - на фасад в технологічний отвір. Здебільшого масово використовуються петлі з чашею діаметром у 35мм. На фасад, висотою до ..

Тумба під мийку кухонного гарнітура

Тумба під мийку кухонного гарнітура

Тумба під мийку кухонного гарнітура             Якісно облаштована кухонна мийка – важливий момент функціональності. Зручною і стильною вважається кухонна мийка з тумбою, яка складається з об’ємних шафок з різними висувними шухлядами.             Якщо ваша мийка має два відсіка, треба враховуват..

Ваша ідеальна гардеробна

Ваша ідеальна гардеробна

Ваша ідеальна гардеробна             Все частіше гардеробна кімната стає атрибутом не тільки котеджів, а й сучасної квартири. Зазвичай вона являє собою окреме приміщення або глибоку нішу в стіні, відмежовану дверима-купе.Звісно, гардеробна – «річ» зручна і практична. До того ж, вона допомагає екон..

Крісла-качалки

Крісла-качалки

Крісла-качалки             Крісло-качалка – зручний і затишний предмет меблів. Сучасне меблеве виробництво пропонує широкий вибір таких крісел різних форм і моделей, виготовлених з різних матеріалів.               Найчастіше їх виробляють з ротанга, лози, дерева, металу або пластику. Кожен з ..

Меблі для взуття

Меблі для взуття

Меблі для взуття             Проблема зберігання взуття в домі – це проблема правильної організації та облаштування спеціального місця. Швидко і недорого її можна вирішити власними руками. Для прикладу, кілька ідей для натхнення.             Для створення меблів для взуття чудово підійде такий б..

Плетені меблі в інтер’єрі

Плетені меблі в інтер’єрі

Плетені меблі в інтер’єрі             Гості з минулого – плетені меблі останнім часом стають все популярнішими. Більше того, їх використовують уже не тільки на дачах, а й у міських квартирах. Плетені меблі довговічна і міцна, і при цьому чудово гармоніює з сучасними стилями, поєднуючись із склом, ..

Сушки для посуду

Сушки для посуду

Сушки для посуду             За допомогою сушилок на кухні ми не тільки висушуємо свій посуд, а й організовуємо систему зберігання кухонного посуду. Тому цей предмет є дуже важливим в наповненні кухонного гарнітуру.             Зазвичай, сушилка для посуду складається з кількох відділів – для зб..

Як обрати якісні меблеві ніжки?

Як обрати якісні меблеві ніжки?

Як обрати якісні меблеві ніжки?             Обирати треба дуже уважно. Адже меблева фурнітура має служити довгі роки. Тоді як неякісна опора може відправити найгарніші, наприклад, стільці в заслання в комору чи на дачу.                  Меблеві ніжки для м’яких меблів повинні витримувати велик..

Клей-розплав

Клей-розплав

Клей-розплав             Клей-розплав зайняв міцну позицію в сучасному меблевому виробництві. Тож тим, хто займається цим професійно, варто розглянути застосування цього виду клеїв та відповідного обладнання, яке забезпечує швидке виготовлення при стабільно високій якості.               За фі..

Ергономічні меблі

Ергономічні меблі

Ергономічні меблі             Ці меблі, на перший погляд, видаються дивними і не надто зручними. Проте насправді вони враховують анатомію людини, а система підтримки забезпечує зручність і комфорт. Їх автором є норвезький дизайнер Пітер Опсвік, якого називають генієм ергономіки. Сам він каже про с..

Оформлення прихованого підсвічування

Оформлення прихованого підсвічування

Оформлення прихованого підсвічування             Приховане підсвічування робить атмосферу приміщення приємнішою, а обстановку затишнішою та ефектною. Як застосувати її у себе вдома, є багато різних варіантів. Наприклад, зробити освітлення сходів, коли в будинку чи квартирі є другий рівень. Воно ст..

Шафи на балконі

Шафи на балконі

Шафи на балконі             Шафи на балконі стануть чудовим виходом для тих, кому завжди не вистачає місця для зберігання різних речей. Вони допоможуть розвантажити кладові і шафи в квартирі.                  Якщо ви вирішите облаштувати шафу на балконі, варто продумати це ще до початку ремонт..