Новини

Сушка для посуду для шаф нижнього ярусу

Сушка для посуду для шаф нижнього ярусу

                Загальний огляд різновидів сушок для сучасної кухні та матеріалів, з яких їх виготовляють, ми розмістили в одній з попередніх статей. Сьогодні ми хотіли б зупинитись на одному конкретному виді сушок, а саме, на сушках, які монтуються в ..

Меблеві підвіси для шафок нижнього ярусу

Меблеві підвіси для шафок нижнього ярусу

Меблеві підвіси для шафок нижнього ярусу.Сьогодні ми поговоримо про підвіси для меблевих шафок.А точніше, про їх окремий вид. Всім відомо, що підвіси використовуються для монтажу кухонних шафок верхнього ярусу. Але про ці підвіси знають дійсно всі.Проте ні для кого не секрет, що в сучасних меблях..

Відбійники для дверей

Відбійники для дверей

Кожен користувач, в квартирі чи домі якого є розпашні двері, стикався з проблемо, коли при закриванні двері вдаряються об стіну або об меблі, пошкоджуючи їх поверхню. З цим можна миритись, час від часу відновлюючи пошкоджену поверхню стіни чи меблів, або ж скористатись простим і недорогим рішенн..

Москітні сітки на магнітах - зручне та практичне рішення для дому

Москітні сітки на магнітах - зручне та практичне рішення для дому

Наступає довгоочікуване літо, коли можна досхочу насолодитись свіжим теплим повітрям, наповненим ароматами трав та дерев, що квітнуть. Як приємно дихати на повні груди свіжим повітрям і у себе в квартирі, відкривши балконні двері.Проте в той самий час просинаються і стають активними безліч комах..

Кухонні опори

Кухонні опори

Кухонні опори             Коли мова заходить про кухонні меблі, то частіше за все найменша увага приділяється кухонним опорам. Як правило, опори залишаються прихованими за кухонним цоколем. Тільки в рідких випадках, коли цоколь не використовується, кухонні опори залишаються на передньому плані. То..

Як зробити отвір в мийці з фраграніту

Як зробити отвір в мийці з фраграніту

Отвір в мийці з фраграніта             Мийки Франке з фраграніту поставляються в більшості випадків без отворів під змішувач та ексцентрик. Однак, необхідні отвори вже сформовані із зворотного боку мийки. На лицевій стороні мийки користувач бачить тільки круглі наклейки, якими позначується центр п..

Мийки Franke Tectonite

Мийки Franke Tectonite

Мийки Franke з матеріалу Tectonite             Світовий лідер на ринку кухонних мийок компанія Franke декілька років тому представила до уваги споживачів новий матеріал Franke Tectonite®. Виробництво мийок з цього матеріалу розміщене в Нідерландах. Мийки такого типу відливаються під високим тиском..

Пантограф для одягу

Пантограф для одягу

Пантограф для одягу             Такий елемент меблевої фурнітури, як пантограф, сьогодні став звичним елементом сучасних меблів. Незрозуміла на перший погляд назва не приховує за собою нічого складного. Навпаки, пантограф (який часто називають меблевим ліфтом) являє собою дуже зручний та функціона..

Стяжка TAB 18

Стяжка TAB 18

Стяжка TAB 18             Що являє собою стяжка TAB 18? В попередній публікації ми говорили про стяжку Rafix. Стяжка TAB 18 являє собою ще один вид ексцентрикової стяжки від компанії Hafele. Так само, як і попередня стяжка Rafix, стяжка TAB 18 також широко використовується при збиранні корпусних м..

Монтажні розміри стяжки Rafix

Монтажні розміри стяжки Rafix

Монтажні розміри стяжки Rafix 20               Корпусні стяжки, такі як стяжка Rafix 20, суттєво полегшують збирання корпусних меблів. З використанням такої стяжки можна збирати любі деталі корпусних меблів, проте найчастіше вона використовується для монтажу полиць. При використанні цієї стяжки в ..

Монтажні розміри стяжки MINIFIX

Монтажні розміри стяжки MINIFIX

Монтажні розміри стяжки MINIFIX             Загальна інформація про ексцентрикову стяжку MINIFIX доступна в нашій публікації «Меблеві стяжки».             В цій статті ми коротко без зайвих слів зупинимося на монтажних розмірах двох найбільш популярних стяжок цієї серії, призначених для роботи з..

Кухонні рейлінги

Кухонні рейлінги

Кухонні рейлінги             Рейлінг для кухні – це штанга з полірованою поверхнею, призначена для зручного зберігання підвісних предметів для кухні. Втім, подібна профільна трубка широко застосовується не тільки на кухні, а й у інших конструкціях.               На кухні рейлінги кріпляться н..

Прибори освітлення для меблів

Прибори освітлення для меблів

Прибори освітлення для меблів             Освітлення відіграє важливу роль в забезпеченні комфорту, естетики і функціональності приміщення. Новітні світлові технології дозволяють також створити унікальні дизайни в вашому домі, враховуючи конкретні потреби споживачів.               Зокрема LED..

На якій висоті і як потрібно вішати навісні кухонні шафи?

На якій висоті і як потрібно вішати навісні кухонні шафи?

На якій висоті і як потрібно вішати навісні кухонні шафи?             Перш ніж встановлювати кухонний гарнітур, обов’язково потрібно визначити висоту, на якій висітимуть навісні шафки. Для цього варто враховувати такі особливі деталі, як зріст мешканців квартири, висоту кухні і самих навісних шаф,..

Відомі стільці знову вироблятимуть

Відомі стільці знову вироблятимуть

Відомі стільці знову вироблятимуть             Фріц Хеннінгсен, дизайнер меблів з Данії, був відомий в середині минулого століття, як оригінальний червонодеревець, що уникає прямих форм. З часом його вироби забули. Проте один з його проектів вирішила відновити компанія Carl Hansen & Søn, яка вже п..