Новини

Стіл, який можна носити з собою :-)

Стіл, який можна носити з собою :-)

Стіл, який можна носити з собою             Нігерійський дизайнер створив новинку :-) на меблевому ринку – розробив модель стола, яку можна брати з собою на роботу. Стіл має ніжки, які легко можна прикрутити до стільниці, якщо вам треба попрацювати. А потім їх так само можна легко відкрутити і пок..

Шарикові направляючі

Шарикові направляючі

Шарикові направляючі             Перевагою шарикових направляючих, у порівнянні з роликовими, є те, що вони здатні витримувати більше навантаження, іноді навіть до 50 кг на одну шухляду. Крім цього, телескопічні направляючі для висувних ящиків мають ще й інші позитивні моменти. Найперше, це забезп..

Шафа, яка вміє обертатися

Шафа, яка вміє обертатися

Шафа, яка вміє обертатися             Сучасний меблевий ринок поповнили рухомі меблі. Зокрема, шафа Cubrick Cabinet, здатна обертатися. Ці меблі мають досить складну конструкцію, яка передбачає, що, повернувши дві ручки, можна легко відкрити одразу всі шухляди. Шафа після цього продовжує обертатис..

Кухонний цоколь

Кухонний цоколь

Кухонний цоколь             Як відомо, сьогодні кухонні гарнітури оснащуються регульованими опорами, тож потребують декорування відкритого простору між дном тумб нижньої бази і підлогою. Прикрити його покликані цокольні планки, які прикріпляються до ніжок за допомогою спеціальних фіксуючих елемент..

Кріплення для полиць

Кріплення для полиць

Кріплення для полиць             Надійні і функціональні меблеві кріплення мають кілька модифікацій. Розглянемо деякі з них.             Консолі для скляних полиць.           Ця фурнітура, яку ще називають «Пелікани», підходить не тільки для фіксації виробів зі скла, а має набагато більшу сферу..

Кухня з барною стійкою

Кухня з барною стійкою

Кухня з барною стійкою             Барна стійка – невід’ємний атрибут новомодного інтер’єру. Вона легко вписується в сучасні кухні, створюючи в ній невимушену атмосферу. Також кухня з барною стійкою неодмінно підкреслить почуття стилю свого господаря.                   Кухоні барні стійки бува..

Фасадні матеріали

Фасадні матеріали

Фасадні матеріали             МДФ – найпоширеніший матеріал для виготовлення меблевих фасадів. Це – спресована дрібнодисперсна фракція дерева, плитний матеріал з висушених деревних волокон, оброблених синтетичними в’яжучими речовинами з наступним гарячим пресуванням.             МДФ дозволяє роб..

Направляючі для дверей шафи-купе

Направляючі для дверей шафи-купе

Направляючі для дверей шафи-купе             Направляючий профіль для шаф-купе забезпечує пересування дверних полотен на роликах. Обираючи їх, треба зважати на розмір, вагу, кількість, матеріал дверей, а також варіант їх відкривання.             Направляючі для дверей шаф-купе виробляють з різни..

Кухонний плінтус для стільниці

Кухонний плінтус для стільниці

Кухонний плінтус для стільниці             Між стільницею і стіною, до якої прилягає кухонний гарнітур, завжди утворюється невелика щілина. Аби її приховати, а також для ізоляції кухонних шухляд і фасадів від потрапляння води використовують плінтус. Завдяки йому навіть нерівні стіни візуально вирі..

Меблеві заглушки

Меблеві заглушки

Меблеві заглушки             Для кріплення при збиранні меблів найчастіше використовують саморізи та конфірмати різних видів, форм і міцності. Аби місце вкручування саморізів або конфірмату у поверхню меблів було менш помітним, використовують спеціальні меблеві заглушки для саморізів і конфірматів..

Лавки та табуретки із синтетичного каменю

Лавки та табуретки із синтетичного каменю

Лавки та табуретки із синтетичного каменю             Лавку та дві табуретки із синтетичного каменю розробили нідерландські дизайнери Оскар Піт і Софі Менсен та назвали свою колекцію «Arc».               Вони використовували матеріали Hi-Macs – суміш каменю та акрилу, завдяки чому їхні іннова..

Сушка посуду на кухні

Сушка посуду на кухні

Сушки для посуду             Такий звичний на кухні предмет, як сушка для посуду, має сьогодні чимало модифікацій, які різняться як розмірами та вартістю, так і наявністю сучасних додаткових новацій, здатних підвищити рівень зручності їх використання.              Традиційна сушка для посуду – ц..

Меблеві ролики

Меблеві ролики

Меблеві ролики             Меблеві ролики чи колеса є елементом зручного переміщення меблів, тож практично всі види меблів укомплектовані такою фурнітурою.              Меблеві ролики бувають поворотні, неповоротні (прямий хід), з гальмом і без нього. Для плавності ходу, більшої зносостійкості т..

Алюмінієвий рамковий профіль

Алюмінієвий рамковий профіль

Алюмінієвий рамковий профіль             З допомогою алюмінієвого рамкового профілю виготовляють розсувні двері з різними вставками (скло, дзеркало, МДФ, ДСП, пластик та ін.) та мають можливість комбінувати їх.             Рамковий профіль має низку завдань: забезпечувати декор фасада шафи; вирі..

Пантограф для шафи

Пантограф для шафи

Пантограф для шафи             Зекономити простір у помешканні допомагають шафи-купе і гардеробні системи. Якщо ще й грамотно наповнити їх, речі можна розмістити зручно та ергономічно. Одним із засобів, що допомагає функціонально використовувати шафи-купе є пантограф або ліфт для шафи.         ..